Keramiska Slippapper 150mm Radex - Lacktorget

Keramiska Slippapper 150mm Radex

Från P80 till P600, Multi-Air

kr
inkl. moms

Gör dig redo att uppleva toppklassig slipning med vårt Radex Keramiska slipapper. Det här sliparket är inte bara bra – det är bäst på marknaden när det kommer till avverkning och ger dig resultat som överträffar även de mest framstående alternativen. Testa det själv och avgör varför många betraktar det som det ultimata slipverktyget.

Total:
Artikelnr: 16-L565000 Kategorier: ,

Beskrivning

Egenskaper och Fördelar:
Överlägsen Avverkning: Radex Keramisk är utformat för att hantera de mest krävande avverkningsuppgifterna. Det tar effektivt bort material och ger dig snabba och imponerande resultat.

Hög Hållbarhet: Detta slipapper är konstruerat med keramiska korn som behåller sin skärpa och prestanda betydligt längre än traditionella slipmaterial. Detta innebär mindre avbrott och längre användning.

Mångsidig Användning: Radex Keramisk fungerar utmärkt på en mängd olika material, inklusive ren plåt och plast. Det är en mångsidig lösning som passar för olika typer av projekt.
Jämn Slippresultat: Med Radex Keramisk kan du förvänta dig enastående jämnhet i slippresultatet över hela arbetsytan.

Multihål Teknologi: Radex Keramisk använder en avancerad multihål teknologi som effektivt tar bort damm och skräp från arbetsytan. Detta förhindrar igensättning och garanterar att sliparket behåller sin prestanda under längre tid.

Film Baksida: Sliparket har en film baksida som ger en exakt och jämn slipning. Detta gör det idealiskt för finbearbetning och ytterst noggranna arbeten.
Variation i Kornstorlek: Finns i olika kornstorlekar för att möta dina specifika behov, oavsett om det rör sig om grov eller fin avverkning.

 

Varför välja Radex Keramiska Slippapper:
Radex Keramisk är den ultimata lösningen för dem som kräver det allra bästa inom slipning. Det är en investering i kvalitet, prestanda och hållbarhet. Även om det är något dyrare än Radex Gold, är dess överlägsenhet uppenbar när det kommer till krävande material som ren plåt och plast. Sätt en ny standard för dina slipprojekt. Välj Radex Keramiska slippapper för toppklassig avverkning. Beställ dina slipark idag och upplev skillnaden som vårt keramiska slipmaterial kan göra.

Söker du efter våra vanliga sliprondeller hittar du dom här


lacktorget-paket-ikon-200

FLEXIBLA PAKET

Lägg till eller ta bort i våra kundanpassade paket.
lacktorget-snabba-leveranser-ikon-200

SNABBA LEVERANSER

Utleverans redan nästa arbetsdag av produkter i lager.
lacktorget-kulörsökning-ikon-200

SÖK DIN FÄRGKOD

Med vår enkla kulörsökning hittar du enkelt din färgkod för lacken.
lacktorget-handla-tryggt-ikon-200

TRYGG SHOPPING

Shoppa nu.
Betala över tid med Klarna.
lacktorget-volymrabatt-ikon-200-2

VOLYMRABATT

Hos oss lönar det sig
alltid att handla mer!