Spraymax 1K Rapid Epoxygrund - Lacktorget

Spraymax 1K Rapid Epoxygrund

Epoxygrund

230 kr
inkl. moms

SprayMax 1K Epoxygrund med utmärkt vidhäftning och korrosionsskydd. Rekommenderas för industriella delar och lackering, även för isolering av genomslipade fläckar. Rekommenderas för alla metallytor, till exempel stål, rostfritt stål, aluminium, anodiserat aluminium och mässing. Vid genomslipningar på både ny och gammal lack. Även till vissa plaster samt glasfiber. – Bra vidhäftning

Artikelnr: 21-0680299 Kategorier: , ,

Beskrivning

Spraymax 1K Rapid Epoxygrund utmärker sig med enastående vidhäftning och korrosionsskydd, vilket gör den till ett rekommenderat val för industriella delar och lackering. Den är särskilt lämplig för att isolera genomslipade fläckar och ger pålitligt skydd på olika metallytor, inklusive stål, rostfritt stål, aluminium, anodiserad aluminium och mässing. Denna grundfärg är perfekt för både nya och gamla lackytor samt för vissa plaster och glasfiber.

SprayMax® 1K Rapid Epoxygrund är särskilt effektiv vid genomslipningar och ger enastående resultat oavsett lackens ålder. Dess korrosionsskydd hindrar effektivt fukt från att tränga igenom ytan.

Den konsekventa sprutbilden från munstycket understryker SprayMax® 1K Rapid Epoxygrunds användarvänlighet och professionella resultat. Dess tryck förblir jämnt från start till dess att flaskan är helt tom, vilket liknar prestandan hos en riktig färgspruta. Denna egenskap bidrar till en enhetlig och jämn applicering av färgen, vilket är avgörande för en högkvalitativ lackfinish.

 

Letar du efter Epoxygrund i lösvikt hittar du det här

Länk till Hagmans som tillhandahåller Spraymax 1K Rapid Epoxygrund

Instruktioner

Innan du påbörjar lackeringen med SprayMax® 1K Rapid Epoxygrund, följ noggrant dessa steg för att säkerställa optimalt resultat. Skaka burken minst 2 minuter efter att kulorna börjat rassla, vilket säkerställer en grundlig blandning.

För appliceringen, spraya tunt 1-2 gånger med ett sprutavstånd på cirka 25 cm. Det är viktigt att vänta ungefär 3 minuter mellan varje sprutning för att låta lacken torka och binda korrekt. Lackera i en normal rumstemperatur och se till att det finns tillräcklig ventilation för att undvika överdriven ångexponering.

Efter användning är det rekommenderat att vända på burken och spruta ventilen tom för att förhindra att lacken torkar och täpper till ventilens mekanism. SprayMax® 1K Rapid Epoxygrund blir dammtorr på cirka 5-7 minuter vid en temperatur på +20°C. Efter cirka 20 minuters torktid är det möjligt att överlackera ytan med de flesta 1K och 2K lacksystem som finns på marknaden.

Vid behov av extra hög ytfinish, som vid krävande applikationer, rekommenderas att slipa grundfärgen med slippapper P600 innan applicering av täckfärg. Detta steg bidrar till att skapa en jämn yta och förbättrar vidhäftningen av den efterföljande lackeringen.

Snabba leveranser

lacktorget-paket-ikon-200

FLEXIBLA PAKET

Lägg till eller ta bort i våra kundanpassade paket.
lacktorget-snabba-leveranser-ikon-200

SNABBA LEVERANSER

Utleverans redan nästa arbetsdag av produkter i lager.
lacktorget-kulörsökning-ikon-200

SÖK DIN FÄRGKOD

Med vår enkla kulörsökning hittar du enkelt din färgkod för lacken.
lacktorget-handla-tryggt-ikon-200

TRYGG SHOPPING

Shoppa nu.
Betala över tid med Klarna.
lacktorget-volymrabatt-ikon-200-2

VOLYMRABATT

Hos oss lönar det sig
alltid att handla mer!