Spraymax 2K Epoxygrund Filler Beige, Svart - Lacktorget

Spraymax 2K Epoxygrund Filler Beige, Svart

Beige alt. Svart

435 kr
inkl. moms

Med utmärkta vidhäftnings- och korrosionsskyddsegenskaper samt hög lösningsmedelsbeständighet. För alla underlag. Till exempel: stål, aluminium, anodiserad/eloxerad aluminium, förzinkad stålplåt, rostfritt stål, glasfiber Goda förseglingsegenskaper, hög fyllningsförmåga, mycket goda slipegenskaper, jämnt ytresultat. Kan överlackeras med alla vanligen förekommande 1K- och 2K-lacksystem.

Total:
Artikelnr: 21-02680000 Kategorier: , ,

Beskrivning

SprayMax® 2K Epoxygrundfiller erbjuder enastående egenskaper såsom utmärkt vidhäftning, korrosionsskydd och hög lösningsmedelsbeständighet. Den är utformad för att fungera effektivt på olika underlag, inklusive stål, aluminium, anodiserad/eloxerad aluminium, förzinkad stålplåt, rostfritt stål och glasfiber.

Produkten är konstruerad med noggrannhet för att säkerställa ett jämnt tryck från munstycket under hela användningen, från den första sprayningen tills flaskan är helt tom. Detta ger en jämn och konsistent sprutbild, liknande prestandan hos en professionell färgspruta.

SprayMax® 2K Epoxygrundfiller är kompatibel med de flesta 1K och 2K lacksystem som finns på marknaden, vilket gör det möjligt att överlacka ytan och skapa en professionell finish. Dessutom kan den användas som grundfärg för att ge optimalt korrosionsskydd under spackelprocessen

Förbehandling: Innan applicering av SprayMax® 2K Epoxygrundfiller, ta bort eventuella rostfläckar genom att använda slippapper och tvätta ytan med nåt av våra Rengöringspaket

Länk till Hagmans som tillhandahåller Spraymax 2K Epoxygrund

Instruktioner

  1. Skaka flaskan: Skaka flaskan i cirka 2 minuter för att säkerställa en ordentlig blandning av produkten.
  2. Aktivera härdaren: Använd den röda applikatorn som sitter i locket för att aktivera härdaren i sprayflaskan. Vänd sedan sprayflaskan upp och ner och tryck upp den röda applikatorn i botten av flaskan. Vänta cirka 30 sekunder och skaka sedan flaskan ytterligare 2 minuter för att blanda grundfärg och härdare.
  3. Användningstid: Efter att den röda applikatorn är nedtryckt i flaskan, har produkten en användningstid på 4 dygn vid 20°C. Efter denna period bör flaskan kasseras.
  4. Spruta första lagret: Applicera en tunn spray på ytan från ett avstånd på cirka 25 cm. Vänta cirka 5 minuter om du behöver applicera mer än en gång.
  5. Torktid och slipning: SprayMax® 2K Epoxygrundfiller är slipbar efter cirka 12 timmar vid 20°C.
  6. Lackering: Topplack kan appliceras efter cirka 20-30 minuter vid 20°C.

lacktorget-paket-ikon-200

FLEXIBLA PAKET

Lägg till eller ta bort i våra kundanpassade paket.
lacktorget-snabba-leveranser-ikon-200

SNABBA LEVERANSER

Utleverans redan nästa arbetsdag av produkter i lager.
lacktorget-kulörsökning-ikon-200

SÖK DIN FÄRGKOD

Med vår enkla kulörsökning hittar du enkelt din färgkod för lacken.
lacktorget-handla-tryggt-ikon-200

TRYGG SHOPPING

Shoppa nu.
Betala över tid med Klarna.
lacktorget-volymrabatt-ikon-200-2

VOLYMRABATT

Hos oss lönar det sig
alltid att handla mer!